	June. 3	June. 4	June. 5	June. 6	June. 7
	the Wald Hall		the Fuchu Forest Art Theater (Fuchu-no-mori Theater)		
9:00 AM	Registraion (30mins)	Opening session (30mins) (and registration)	Registraion (30mins)	Registraion (30mins)	Registraion (30mins)
9:30 AM 10:00 AM	Quantum Computing workshop (60mins)	Invited talk 1 (60mins) Susan Stepney	Session 1 (30mins × 2) (Garrett, Jonoska, Kim and Saito) (Bordihn, Mitrana, Păun and Păun)	Session 4 (30mins × 2) (Stepney and Kendon) (Dale, Stepney et al.)	Session 6 (30mins × 2) (Khadiev and Safina) (Belovs)
10:30 AM	Coffee break (30mins)	Coffee break (30mins)	Coffee break (30mins)	Coffee break (30mins)	Coffee break (30mins)
11:00 AM	Quantum Computing workshop (90mins)	Invited talk 2 (60mins) Noura Al Moubayed	Invited talk 4 (60mins) Ho-Lin Chen	Invited talk 5 (60mins) Ion Petre	Session 7 (30mins × 2) (Yamakami) (Hirvensalo, Moutot and Yakaryilmaz)
11:30 AM					
12:00 PM		Lunch (90mins) (by yourself)	Lunch (90mins) (we offer)	Lunch (90mins) (we offer)	Lunch (90mins) (by yourself)
12:30 AM	Lunch (90mins) (by yourself)				
1:00 PM					
1:30 PM		Best paper (Wang and Roychowdhury)	Session 2 (30mins × 3) (Patitz and Hader) (Johnson) (Hou and Chen)	Session 5 (30mins × 3) (Battyányi, Mihá lydeák and Vaszil) (Knudsen, Hendseth, Tufte and Sandvig) (Salehi and Moore)	Session 8 (30mins × 2) (Kopra)
2:00 PM	TEMC workshop (60mins)	Invited talk 3 (60mins) Akira Kakugo			(Yamashita, Yagawa and Hagiya)
2:30 PM					Closing session (30mins)
3:00 PM	Coffee break (30mins)	Poster session (120mins)	Coffee break (30mins)	Business meeting and group photo (60mins)	
3:30 PM	TEMC workshop (90mins)		Session 3 (30mins × 2) (Fujioka) (Fernandez, Maignan and Spicher)		SIG-Natural Computing
4:00 PM					workshop (120mins)
4:30 PM				and Banquet	
5:00 PM	Venue Closed	Break	Venue Closed	Venue Closed	Venue Closed
6:00 PM		Reception			